Sommerlaks

Sommerlaks

Fik chancen for at komme op og fiske sommerlaks i Norge i uge 30.

Sammen med Aase, Knud og Fruen, skulle der hygges i det norske og morgen og aften skulle bruges til laksefiskeri og dagen til sightseeing med fruerne.

Men elve var meget lavvandet og det jo ikke lige det bedste, men laksefeberen var jo indfundet sig.

De første par dages morgen og aften fiskeri gav ikke noget udover små bækker og så fik Knud en stor ål.

Men om dagen fik vi set elge og en masse butikker i Kristiansand og omegn.

Tredie dag ville Knud sove længe så jeg tog selv til elve kl. 4, efter en times fiskeri kom det ventede hug, men men laksen lavede et par tung rusk og forsvandt igen, øvøv

Men allerede efter to kast mere var der igen hug, et hårdt modhug og en laks begynte at fighte og efter en kort og heftigt fight kunne jeg lande en laks på 62 cm.

Så var det hjem til morgenkaffen og lidt pral, det syntes Knud nu ikke om ;). og så tog vi på sightseeing i Sørlandcenteret (heldigvis er der også en stor grejbutik i centeret) og pigerne kunne få deres lyst stillet i alle tøj og nips-butikkerne.

Efter aftensmaden skulle der fiskes laks, feberen var jo steget gevaldigt, siden morgens fangst og der skulle gå et par timer så var der hug og en laks fulgte stille og rolig med ind, indtil den kom ind til det laveområde så vågnede den op og gav en fin fight med flere god udløb, kunne se det var en større laks end jeg fik i morges, 70 cm. skøn norsk sommerlaks,
det blev turens sidste fangst.

Det blev nogle skønne sommerdage i det dejlige Norge med temperature mellem 25 til 32 grader.

Brian Thomsen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.