Så kom der gang i åen

Så kom der gang i åen

Grøden var endelig blevet klippet og man kunne komme til at fiske i åen igen. Jeg havde ikke fisket længe da en monster fisk trækker ud fra egen brink og stiller sig ude midt i åen og derefter trækker over og stiller sig under brinken i modsatte side. Fisker på den i længere tid og prøver alt i grejboksen men det er ikke interesseret i min agn. Går så længere opstrøms kaster spinneren ind under grenene og åen rejser sig i en voldsom bølge og en hidsig havørred tager spinneren, den trækker dybt og opstrøms, jeg får vendt fisken hvorefter der skifter taktik og ruller sig vildt i overfladen. Heldigvis kan jeg se spinneren sidder godt plantet i saksen og efter en super fight kan jeg lande havørreden, flot han i brun gydedragt, 3,6kg og 66 cm.

Navn på fanger: Brian Thomsen
Fiske art: Havørred
Størrelse kg: 3,6 kg
Længde cm: 66 Agn: spin Sted: Binderup å
Fangst dato: 21/9 2016

No Comments

Post A Comment