Norges laksen i bide humør

Norges laksen i bide humør

Torsdag aften tog vi færgen fra Hirtshals mod Kristiansand og Otra elven.

Vi skulle op og fiske laks, første dag var vi i zone 5B rød og forventningerne var store vi havde jo hørt og læst om mange fangster.

Vi fik en lidt hård start hvor vi mistede flere laks , men så faldt hugget, en laks kæmpede ud i strømmen og havde ikke tænkt sig at forlade den, men til sidst fik jeg den fightet ind i det stille vand og Peter kunne så uden den store dramatik nettet den. hut’li’hut en ny PR på 6 kg.

Nu bliver vi enige om at køre hjem og mødes med de andre og spise aftensmad også komme retur senere. kondien er sku ikke hvad den har været, når man skal op og ned de høje klippesider men ned kom vi da igen.

Alex får et par mindre laks, da der igen er bud på min agn, den her er endnu mere hidsig og efter en kanon fight kan Alex nettet en flot laks på 5,6 kg. Yes

  

Dag 2 fiskede vi ved Haus, jeg fangede 3 laks, den største på 4kg+, Rene fangede 4 med den største på 6,5kg. så endnu en dag hvor der var vildt gang i laksen.

Dag 3 var der fiske konkurrence i elven, vi kunne bare ikke finde laksene idag.

Dag 4 fiskede vi i zone 5A blå, jeg havde en dag hvor laksene huggede men jeg fik dem bare ikke på land.

Peter fangede sin første laks, godt nok en mindre af slagsen, men den første giver troen på mere.

Dag 5 gik hele elven amok i kast 1 og 3 havde jeg allerede landet 2 laks i 60 cm størrelsen, peter en i samme format, da han finde en af dem som giver kamp i stregen og efter en super fight kunne vi lande en på 4,5 kg. nu var han solgt til laksefiskeriet og de hårdt kæmpene laks.

jeg fik en 3 kg laks korttid efter, Alex var nu ved at være godt frustret vi havde fanget 5 laks hver og Alex ingen, men nu fik han også gang i laksene fik 3 største på 6,5 kg, Stig fangede turens største på 90 cm. og 6,8 kg.

Nu skulle vi pakke og ned og med færgen, efter 5 dages vildt laksefiskeri.

Brian Thomsen

Ja Rene “Gynter” kunne nok have fanget flere laks, men han ville hellere drive den af, men det fortæller han jo selv i videoen. (;

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.