Første tur i 2020 i Dvergtved

Første tur i 2020 i Dvergtved

dav

Den 02.februar efter regn og vind kom solen endeligt frem…kl. 14 kørte konen og mig til Dvergtved fiskepark at se er der liv i søerne…vi var eneste gæster derhenne og betalte kun 2 timers fiskeri…vigtigste var at få lidt frisk luft og eftermiddags kaffe…der var meget våd omkring søerne så gider jeg ikke går langt væk fra p-pladsen. Gik lige til en position hvor jeg en gang fik 5-6 fisk…kastede ud bombarda med grøn powerbait og træk den lige på den position hvor jeg hobede at fiskerne gemmer sig…efter 2-3 min var der bid…den kæmpede helt vildt i 10 minutter…endeligt fik vi nettet den…det viste sig en pæn regnbue på 3,5 kg…kastede samme sted igen, 2-3 minut så bid…i alt 3 første kast gav 3 fisk…efter det var der helt stile…har prøvet at skifte position men intet…alt i alt perfekte 2 timer.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.