Eftermiddag i Dvergtved fiskepark

Eftermiddag i Dvergtved fiskepark

Den 26.2.2019 var der perfekte vejret i Sæby, vindstille og 14 grader…så bestemte konen og mig at vi skal have en kop kaffe i naturen…valget var Dvergtved fiskepark så kunne vi fiske samtidig. Vi komt derhen omkring 14:30 og betalte for en stang i 3 timer. Jeg begyndte at fiske i den kanal som forbinder 2 søer. Dybden er ikke mere and halv anden meter i den. Vandet var meget grumset. Efter 3 kast med bombarda og poverbait, havde jeg fisk på. Den var ikke ret stor, omkring halv kilo. På næste kast var fisk igen, stor en. Kampede 10 minutter med den, lige snart den se net røg den igennem kanalen. Regner den var omkring 5-6 kg, har set den mange gange ved net. Efter 10 minutter fin kamp slap den krog og forsvandt. Så overtog konen fiskestangen og jeg skal have min kaffe. Men så fik konen fisk på, jeg kom med net, men det tog 15 minutter at have den på land. Det viste sig at den er på 5 og halv kg. Tillykke til konen. Senere fanget jeg 2 mere, en på 3 kg og på kilo. Det er utroligt stærke og sunde fisk derhen. Så vi fik vores kage først omkring halv 5 men det var en dejligt eftermiddag.


5,5 kg

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.